Inspirație, ambiție, pasiune și tehnologie

 Bună! Eu sunt Daria și cu ajutorul necontenit al familiei mele am pus bazele acestui minunat proiect Azughia Woodworking. 

Cum a început totul?

Ei bine, totul a pornit din pasiune pentru lemn și tehnologie. Eu sunt inginer designer, absolventă a Universității Transilvania din Brașov, secția Design de Produs și Mediu și am urmat experiențe de pregătire profesională la Universidade da Corună, din Spania, timp de 6 luni și la University of Limerick, din Irlanda timp de 4 luni. Am reușit astfel să mă formez profesional pentru a pune bazele a ceea ce este astăzi Azughia

Având în sânge pasiunea pentru lemn și tehnologie, am decis să facem un pas mai departe și să creăm produse personalizate ce imbină arta și tehnologia.

Pasiunea pentru lemn a pornit cu mult timp în urmă, moștenind iubirea pentru natură și lemn din generațiile anterioare, unul dintre stabunicii mei fiind un tâmplar cunoscut din zonă. 

Pasiunea pentru tehnologie o moștenesc de la tatăl meu, cu ajutorul căruia am reușit să dezvolt conceptul Azughia Woodworking. El, pornind de la câteva utilaje mici construite de el, a reușit să îmi inspire dorința de a face ceva mai mult decât un hobby și el este cel care se ocupă de utilajele cu care facem produsele. 

Înconjurați de munții și pădurile bogate din zona Bucegilor, am găsit sursă de inspirație și creație. Astfel firma noastră vă oferă o gamă de produse, ornamente și decorațiuni din lemn personalizate conform nevoilor dumneavoastre, realizate pe utilaje de inaltă calitate și precizie

Tehnologia de care dispunem:

*Utilaj CNC, în 3 axe și masă rotativă, cu fixare vacuum, cu suprafața utilă de 2500*1300*250 mm 

soft proiectare

*Router Laser, cu putere de 180 W, cu suprafața utilă 1600*1000 mm.

 *Soft de proiectare de ultimă generație

Cum vă putem ajuta?

Pe lângă produsele pe care le avem deja expuse aici, putem crea și altele, conform solicitărilor voastre. Dacă aveți idei și nu aveți tehnologia necesară, noi vă putem ajuta. 

Ai un eveniment important în viața ta și dorești produse personalizate, create special pentru tine? Nu ezita să ne contactezi.

Vreau sa va contactez