Cum a inceput totul?

Buna sunt Daria!

Ei bine, totul a pornit din pasiune pentru lemn și tehnologie. Eu sunt inginer designer, absolventă a Universității Transilvania din Brașov, secția Design de Produs și Mediu și am urmat experiențe de pregătire profesională la Universidade da Coruna, din Spania, timp de 6 luni și la University of Limerick, din Irlanda timp de 4 luni. Am reușit astfel să mă formez profesional pentru a pune bazele a ceea ce este astăzi Azughia.

Având în sânge pasiunea pentru lemn și tehnologie, am decis să facem un pas mai departe și să creăm produse personalizate ce imbină arta și tehnologia.

Pasiunea pentru lemn a pornit cu mult timp în urmă, moștenind iubirea pentru natură și lemn din generațiile anterioare, unul dintre stabunicii mei fiind un tâmplar cunoscut din zonă.

Pasiunea pentru tehnologie o moștenesc de la tatăl meu, cu ajutorul căruia am reușit să dezvolt conceptul Azughia Woodworking. El, pornind de la câteva utilaje mici construite de el, a reușit să îmi inspire dorința de a face ceva mai mult decât un hobby și el este cel care se ocupă de utilajele cu care facem produsele.

Înconjurați de munții și pădurile bogate din zona Bucegilor, am găsit sursă de inspirație și creație. Astfel firma noastră vă oferă o gamă de produse, ornamente și decorațiuni din lemn personalizate conform nevoilor dumneavoastre, realizate pe utilaje de inaltă calitate și precizie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *